Gøre-lister endnu engang

Hver gang jeg skal på ferie laver jeg en daglig gøreliste i et par uger for at få styr på det der skal ske. Oftest bruges en A4-side, og hvad der måtte stå tilbage ved dagens slutning føres videre til næste dag eller en anden dag, hvor det ser ud til at passe.

På den måde lader det sig gøre at bevare et godt overblik.

I år blev det lidt uoverskueligt med alle de mange punktere hulter til bulter hver dag – sådan behøver det naturligvis ikke at være, og på et passende tidspunkt fandt jeg på at inddele gøremålene i dels prioriteringer og dels i grupper af 3. Der er intet nyt i det, men jeg lavede mig et skema, som viste sig velegnet til formålet.

Du kan se gørelisten på denne PDF-fil – og du er velkommen til at bruge den alt det du lyster.

God handlekraft og sommer.

Previous Post

En blomstrende kaktus

Next Post

Hovedbrud